Magento webshop

Als u een webshop wilt starten dan heeft u vast wel iets gelezen over Magento. Magento is een zeer uitgebreid ecommerce platform. Zo voorziet Magento in techniek, commercie, marketing, voorraadbeheer, online betalen met bijvoorbeeld IDEAL en nog veel meer...  Magento is echter niet de beste webshop oplossing voor iedereen. De vele mogelijkheden worden door sommige gebruikers als ingewikkeld ervaren, terwijl anderen dit nu juist de kracht van het systeem vinden en er alles uithalen wat er in zit.

Magento extenties: oneindig uitbreidbaar

Een Magento webshop is met zeer veel extensies verder uit te breiden. Er zijn betaalde en gratis extensies. Design Bytes heeft ervaring met het installeren van Magento extensies en adviseert u hier graag bij. Zo bent u er zeker van dat ook uw webshop aan uw wensen voldoet.

Magento hosting: speciale eisen

Magento is een systeem dat hoge eisen stelt aan uw hosting. Als u een Magento webshop wilt lanceren dan is het verstandig om voor speciale Magento hosting te kiezen. De technische opbouw van Magento vergt namelijk meer van de webserver dan een gemiddelde website.

Magento implementatie

Magento is een systeem dat out-of-the-box zeer veel functionaliteiten heeft, maar hierdoor moet er wel behoorlijk wat geconfigureerd worden, om uw Magento webshop naar uw wensen te laten werken. Bent u op zoek naar een Magento specialist, neem dan direct contact op.