E-commerce en webshop

E-commerce en dus webshops worden steeds belangrijker, voor zowel de zakelijke markt als consumenten. Er wordt immers steeds meer online verkocht en betaald. Een webwinkel beginnen? Design Bytes ontwerpt en bouwt uw webshop, zodat deze moeiteloos door u zelf bijgehouden kan worden.

Opensource webshop of een maatwerk webshop?

Bent u van plan binnenkort een webshop te lanceren, dan zijn er vele verschillende webshop-oplossingen. Belangrijk hierbij is dat u kiest voor een oplossing die het beste past bij uw bedrijf, doelgroep en doelstelling. Design Bytes ondersteunt u graag met het maken van de juiste keuze. We hebben ervaringen met maatwerk webshops, Oscommerce, Wordpress, Magento en Drupal commerce.

Mobiele webshop

Ook webshops worden steeds vaker via een mobiele telefoon bezocht. De schermen van mobiele telefoons zijn kleiner, hiervoor moet dus eigenlijk een speciale mobiele versie ontwikkeld worden. Door uw klanten de mogelijkheid te geven mobiel te bestellen, kunt u de omzet van uw webshop verhogen. Design Bytes heeft verschillende standaard oplossingen voor mobiele telefoons, waardoor ook uw webshop feilloos naar voren komt op mobiele telefoons als de Iphone, Google Android en Blackberry.

Online marketing

Als uw webshop eenmaal draait moet deze natuurlijk wel goed gevonden worden in zoekmachines zoals Google. Design Bytes geeft advies bij het plaatsen van producten op uw website ten behoeve van een betere vindbaarheid. Daarnaast geven we advies bij het onder de aandacht brengen van uw website. Denk aan Google Adwords, banner campagnes en linkbuilding.

Online betalen?

In de webshops van Design Bytes zijn vrijwel alle betalingsmogelijkheden mogelijk, denk aan: IDEAL, Creditcard of overmaken enz..

Backoffice integratie

Wilt u uw e-commerce webshop aan uw backoffice koppelen, dan is dit geen enkel probleem. Design Bytes maakt dan een inventarisatie van uw huidige software en zoekt naar de juiste oplossingen om uw backoffice naadloos te integreren met uw webshop. Zo kunnen bijvoorbeeld klantprofielen automatisch gesynchroniseerd worden of de voorraad in uw backoffice automatisch worden bijgewerkt. Wilt u meer weten neem dan direct contact met ons op.